TikTok kullanıcısı, İsrail bayrağı diye Yunan bayrağını yırttı

ABD'de bir TikTok kullanıcısı, bir restoranın dışında yer alan Yunan bayrağını, İsrail bayrağı zannederek yırttı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 09:39
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 10:56
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Filistin'de soykırım suçu işlemeye devam eden İsrail, aynı zamanda Lübnan ve Suriye'yi de bombardımana tutmaya devam ediyor.

Çocuk, kadın ve yaşlıların da aralarında bulunduğu sivilleri gözünü bile kırpmadan öldüren İsrail, saldırgan tutumunu sürdürüyor. 

İsrail'in savaşı tüm Orta Doğu'ya yayma tehlikesi ve insanlık dışı muamelelerine durmadan devam etmesi ise dünyada tepki uyandırmaya başladı.

Son olarak ABD'nin (Amerika Birleşik Devletleri) New Jersey eyaletinde bir TikTok kullanıcısı, bir restoranın dışında yer alan Yunan bayrağını, mavi-beyaz renklerinden dolayı İsrail bayrağı zannederek yırttı. 

Bunu yaparken kendini videoya da alan "Ambamelia" lakaplı kadının bu hareketi sosyal medya platformlarında gündem haline geldi.

Genç kadın, videoyu şu not ile paylaştı:

Salı günü paylaşılan video, X platformunda milyonlarca defa seyredildi. TikTok platformunda ise 3,2 milyonun üstünde tıklanma aldı.

Videoda, "Ambamelia" lakaplı kadının "Şu pisliğe bakın." şeklinde bir ifade kullandığı fark ediliyor. Bunun üzerine şaşkınlığa uğrayan restoran görevlisine ise "Ne bakıyorsun?" diye soruyor.

Genç kadın, bir soykırım yaşandığını söylerken ne olduğunu anlayamayan restoran görevlisi ise oranın en samimi Yunan restoranı olduğunu dile getiriyor.

Özür dilemek zorunda kaldı

İsrail bayrağı diye yırttığı bayrağın Yunan bayrağı olduğunu fark edince özür dilemek zorunda kalan kadın şunları söylüyor:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa