Rojin'in ölümünde yeni ayrıntılar! Google arama geçmişi ortaya çıktı

Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde günler sonra cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'in Google arama geçmişi ve son aldığı kitap ortaya çıktı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 11:12
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 12:45
Rojin'in ölümünde yeni ayrıntılar! Google arama geçmişi ortaya çıktı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Kayıp Rojin Kabaiş için günlerce arama kurtarma çalışmaları yürütüldü. Söz konusu çalışmalar sonucunda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde Mehmet Emin Ankay tarafından bulunduğu öğrenildi.

60 yaşındaki adamın arkadaşına ait bir yazlığa gittiği, sahilde bir karartı olduğunu görünce yaklaştığı ve Rojin'in cansız bedenini görür görmez de jandarmaya ihbarda bulunduğu ifade edildi.

Fakat Rojin'in ölümüne dair birtakım tartışmalar da ortaya çıktı. Bu ölümün bir kaza mı yoksa cinayet mi olduğu merak edilmeye başlandı.

Rojin'in ağabeyi olan Servet Kabaiş'in kardeşinin sudan korktuğunu söylemesi akıllarda soru işaretleri yarattı. Ağabeyin "Kardeşimi öldürdüler." demesi de dikkati çekti.

Google aramaları tespit edildi

Yaşananların ardından Rojin'in Google arama geçmişi ortaya çıktı. Rojin'in yurdundan çakıl taşı toplamak için çıktığını söyleyip kaybolmasından önceki gün "otopsinin nasıl yapıldığına" dair bir arama yaptığı görüldü.

Bunun yanı sıra "ölüm sonrası cennete nasıl gidileceğini" ve "ölen insanın banka hesabında bulunan paraya ne olacağını" sorguladığı tespit edildi.

Son aldığı kitap da öğrenildi

Rojin'in kaybolmadan önce kütüphaneden Sait Faik Abasıyanık'ın bir kitabını aldığı da ifade edildi. Bu kitabın "Kayıp Aranıyor" isimli bir kitap olduğu ortaya çıktı.

Kitapta "Nevin" adlı bir karakterin olduğu ifade edildi. Konsolos kızı olan Nevin'in içine kapanık olduğu ve bir arayış içerisine girdiği belirtildi. Dünyanın ikiyüzlülüğünden sıkılıp bunalan Nevin'in bu durumdan kaçtığı ve esrarengiz bir şekilde kaybolduğu aktarıldı. 

Rojin'in kaybolmadan önce bu kitabı almış olması önemli bir detay olarak değerlendirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa