Turkcell'e tepki yağıyor! Milletvekillerine özel kampanya yapıldı

Turkcell'in milletvekillerine sunduğu kampanya fiyatının, vatandaşlara sunulan aynı tarifedeki fiyatın çok altında olması tepkilere neden oldu.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 14:04
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 14:26
Turkcell'e tepki yağıyor! Milletvekillerine özel kampanya yapıldı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörü Turkcell'e tepki yağıyor.

Bunun nedeni ise milletvekillerine özel olarak kullanıma sunulan kampanya oldu.

Kampanya kapsamında milletvekillerine her yöne 3.000 dakika ve 50 GB internet sunuluyor. Söz konusu kampanya fiyatı ile vatandaşlara sunulan aynı tarifedeki fiyat arasında bulunan fark dikkati çekiyor. 

Milletvekilleri daha az ücret ödüyor

Sosyal medya platformlarında Turkcell, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Çok sayıda X kullanıcısının, GSM operatörünü etiketleyerek paylaşımlarda bulundukları görüldü. 

Turkcell tarafından vatandaşlara sunulan "Platinum+ 50 GB" paketinde 50 GB internet, her yöne 1.000 SMS ve her yöne 3.000 dakika hakkı veriliyor. Bu tarifenin aylık abonelik ücretinin 1.200 lira olduğu görülürken senelik abonelik ücretinin ise 900 lira olduğu fark ediliyor.

Turkcell tarafından milletvekillerine sunulan "Milletvekili 50 GB" paketinde de hemen hemen aynı haklar tanıyor ancak onların ödedikleri ücret, vatandaşların ödedikleri ücretin çok daha altında.

Bu pakette 50 GB internet, her yöne 3.000 dakika ve grup içi 5.000 dakika hakkı veriliyor. Bu tarifenin aylık abonelik ücretinin 286,41 TL olduğu görülüyor.

Sosyal medyada tepkiler sürüyor

Bunun üzerine Turkcell'e tepki gösteren X kullanıcıları, GSM operatörü tarafından vatandaşlara fahiş fiyatlara hizmet verildiğini aktarıyorlar.

Aynı zamanda milletvekillerinin, vatandaşlardan daha ayrıcalıklı olmamaları gerektiğini ifade ediyorlar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa