Adliye bahçesinde karısını öldürdü sonra "elim kırılsaydı" dedi

Boşanma davası açmak için gittiği adliye bahçesinde bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin savunmasında "Elim kırılsaydı da yapmasaydım, cezama razıyım" dedi

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 20:02
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 20:02
Adliye bahçesinde karısını öldürdü sonra ''elim kırılsaydı'' dedi
EK
Esra Koçak Editör

İzmir'de, boşanma davası açmak için gittiği Seferihisar Adliyesi'nde eşi Neşe Keçkin'i (23) bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin'in (25) yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık, pişman olduğunu belirterek, olay anında gözünün karardığını söyledi.

Adliye bahçesinde cinayet

Olay, 2 Kasım 2023'te Seferihisar Adliyesi'nde meydana geldi. İki çocuk annesi Neşe Keçkin, bir süredir sorun yaşadığı eşi Alaattin Keçkin ile boşanmak için adliyeye gitmişti. Barışma teklifi reddedilen Alaattin Keçkin, adliye bahçesinde eşine bıçakla saldırdı. Müdahale etmeye çalışan polis memurunu ve eşinin kardeşini de yaralayan Keçkin, Neşe Keçkin’i göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinde gözaltına alınan Keçkin, ertesi gün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Sanığın savunması: "Cinnet getirdim"

İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Alaattin Keçkin savunma yaptı. Eşinin ailesiyle yaşadığı gerginliklerden bahseden sanık, olay gününü anlatarak, "Eşim, başkasıyla birlikte olduğunu söyledi ve ailesiyle birlikte bana küfür ettiler. O an gözüm karardı, ne yaptığımı bilmiyordum. Eşimi öldürmek istemezdim, pişmanım. Elim kırılsaydı da yapmasaydım" ifadelerini kullandı.

Keçkin, olay sırasında polis memurunu yaraladığını iddianamede öğrendiğini belirtti ve cezaya razı olduğunu söyledi.

Mahkeme ertelendi

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa