Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi var

Kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin'in (21) babası Nizamettin Kabaiş,"İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi var"

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 21:27
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 22:04
Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi var
DHA
Kaynak DHA

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, kızının öldürülmüş olabileceğini dile getirdi. Baba Kabaiş, Rojin’in intihar etmediğini, sırt ve diz kapağında darp izleri olduğunu belirterek, kızına zarar verenlerin bulunmasını talep etti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurttan akşam yemeğinden sonra dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. Arkadaşları, ertesi gün öğle saatlerinde polise kayıp başvurusu yaptı. Rojin’in en son Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamak için gitmeyi planladığı ve bir arkadaşına da bu teklifi yaptığı öğrenildi. 28 Eylül'de Van Gölü sahilinde Rojin’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

18 gün süren arama çalışmalarının ardından, 15 Ekim'de Tuşba ilçesi Mollakasım Mahallesi’nde bir kişi tarafından Rojin'in cansız bedeni bulundu. Ceset, üniversitenin sahilinden yaklaşık 24 kilometre uzaklıkta tespit edildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Rojin, memleketi Diyarbakır'da toprağa verildi.

"İntihar etseydi, yurdun 4. katından ederdi"

Baba Kabaiş, kızının intihar edecek olsa, yurdun 4’üncü katından kendini atacağını belirterek, şöyle konuştu:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa