Gölbaşı Belediyesi tedbirleri arttırdı

Ankara Masası
|
21 Mart 2020, Cumartesi - 16:45
Gölbaşı Belediyesi tedbirleri arttırdı

Gölbaşı Belediyesi, koronavirüsü ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat aralıksız çalışıyor.

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından temizlik ve hijyen seferberliği başlatan Gölbaşı Belediyesi, 100 araç ve 253 personelle görevde tedbiri elden bırakmıyor.

Sürecin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Bu zor ve sıkıntılı sürecin olabilen en az sorun ile atlatılabilmesi için Belediyemiz tüm olanakları ve insan kaynağı ile göreve hazır. Ancak çalışanlarının da sağlığını en azami biçimde koruyan bir bilinç ve kararlılıkta görev yapacağız. Bu süreçte görevleri itibariyle kendi sağlıkları açısından da önemli özveri ve fedakârlıkla görev yapan çalışma arkadaşlarım ve tüm kurumlarda bu anlamda görev başında bulunanlara da ayrıca teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

KARANTİNA BÖLGESİNDE 7/24 ÇALIŞMA

Umreden gelen yaklaşık 3 bin 500 vatandaşın misafir edildiği bölgede Gölbaşı Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından dezenfekte çalışmaları yapılırken, Gölbaşı Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkanıyor. Bölgede Gölbaşı Belediyesine ait 20 araç ve 40 temizlik personeli görev yapıyor. Gölbaşı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü de, bölgede görev yapan emniyet görevlileri, sağlık görevlileri, AFAD, KIZILAY, UMKE gibi kurumlara lojistik destek veriyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2286/golbasi-belediyesi-tedbirleri-arttirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.