Mamak Belediyesi ekipleri çocuklar için ahşap oyun grupları üretiyor

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda oyun grupları kurarak çocukların gönlünce eğlenip vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor.
Büşra Bayrak
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 17:45
Mamak Belediyesi ekipleri çocuklar için ahşap oyun grupları üretiyor

Mamak Belediyesi ekipleri belediyeye ait marangozhanede, kuş yuvası, köpek yuvası, masa, kitaplık, evrak dolapları gibi ürünlerin yanı sıra oyun parkları için de ahşap oyun grubu üretimine başladı.

Marangozhanede üretilen oyun parkı sistemleri, öncelikle anaokulu ve kreş yakınında yer alan parklarda yerini almaya başladı. Atölyede ayrıca belediyenin tüm hizmet birimlerinde kullanılan ve zaman içinde yıpranan ahşap ürünlerde uzman personeller tarafından onarılarak yeniden eski haline getiriliyor. 

“Yavrularımızın memnuniyetleri için çalışıyoruz”

Ahşap oyun grupları sayısının artacağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ahşap parklar ile çocukların daha güvende olacağını belirtti.

Başkan Köse, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz, tespit ediyoruz ve onların ihtiyaçlarına göre parklar inşa etmeye devam ediyoruz. Yapılan hizmetleri milletimizle paylaştığımızda büyük bir mutluluğun yaşandığını görebiliyoruz. Biz yavrularımızın memnuniyetleri için çalışıyoruz. Dışarı çıktıklarında maske, temizlik ve mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.  

http://ankaramasasi.com/haber/230673/mamak-belediyesi-ekipleri-cocuklar-icin-ahsap-oyun-gruplari-uretiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.