Ümit Özdağ'a Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruldu

CHP'nin Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'a, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kobani soruşturmasıyla ilgili sözleri soruldu.
Ankara Masası
|
07 Ekim 2020, Çarşamba - 23:40
Ümit Özdağ'a Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruldu
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Kobani soruşturmasıyla ilgili "Yine bir hinlik peşindeler. Millet İttifakı'nı bölmek istiyorlar" sözleri, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'a soruldu.


"Değerlendiriyorsa da bizim haberimiz yok"  

Ümit Özdağ, İYİ Parti'nin HDP'yi PKK'nın yanına konumlandırdığı söylerken "Bizim açımızdan HDP'nin nereye konumlandığını Genel Başkanımız açıkladı, çok net. Kılıçdaroğlu'nun ne söylemek istediğini veya ne söylediğini, bir CHP'li yetkilinin ortaya koyması lazım. Ben Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi Millet İttifakı'nın bir parçası olarak değerlendirmediğini düşünüyorum. Değerlendiriyorsa da bizim haberimiz yok." diye konuştu.



CHP ile ittifak dar bir alanda

CHP'nin ittifakın lideri olmadığının altını çizen Özdağ "Millet İttifakı'nın başını CHP çekmiyor. Burada biz kendi alanımızdan,kendi politikalarımızdan sorumluyuz. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın alanı bellidir. Bu alan dar bir alandır, hayatın bütün alanını kapsamaz" dedi. 
http://ankaramasasi.com/haber/231103/umit-ozdaga-kilicdaroglunun-sozleri-soruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.