Güdül kültürel değerlerini Altınköy’de tanıtıyor

Altındağ Belediyesi bu hafta Altınköy’de Güdül’ü ağırlıyor.
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 17:12
Güdül kültürel değerlerini Altınköy’de tanıtıyor

Altındağ Belediyesi Ankara'nın değerlerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor. Altınköy Açık Hava Müzesi bu hafta başkentin ilk sakin şehri Güdül’ü ağırlıyor.

Altınköy Açık Hava Müzesi'nde misafir olan ilçe belediyeleri, kendi yörelerinin kültürel değerlerini Altınköy ziyaretçilerine tanıtmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi'nin beşinci hafta konuğu Güdül Belediyesi oldu.

Doğası, mimarisi, kültürü ve tarihi ile sakinliğin ve huzurun cazibe merkezi olan Güdül ilçesinin tanıtım standını ev sahibi Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ile birlikte Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın açtı.

Güdül Belediyesi standı, Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

Altınköy’e huzur ve sakinlik geldi

Başkan Balcı "Güzel bir iş birliğine adım attık. İlçe belediyelerimizi ve başkanlarımızı Altınköy Açık Hava Müzesi'ne davet ediyor, burada kendilerine tahsis ettiğimiz yerde kültürel, tarımsal ve geleneksel zenginliklerini tanıtmalarına vesile oluyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Kalecik, Akyurt, Çubuk ve Çamlıdere Belediyelerimiz misafirimiz oldu. Hepsi burada olmaktan ve ziyaretçilerin gösterdiği yakın ilgiden çok memnun oldu" dedi.

Güdül Belediyesi'nin ise Altınköy'e geleneksel ürünleri ile renk kattığını söyleyen Başkan Balcı "Tarihi dokusunun yanında sakinliğiyle Ankaramızın ilk Cittaslow Şehri seçilen Güdül Belediyemiz, Altınköyümüze sakinlik ve huzur getirdi. Kendilerine olumlu işbirlikleri ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Herkesi, Altınköy Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etmeye ve Güdül’ü yakından tanımaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/253477/gudul-kulturel-degerlerini-altinkoyde-tanitiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.