Meral Akşener, Buğra Kavuncu ile ilgili bilgiyi kimden aldı?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in FETÖ'cü olduğu iddia edilen Buğra Kavuncu'yla ilgili bilgileri kimden aldığını açıkladı.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 23:48
Meral Akşener, Buğra Kavuncu ile ilgili bilgiyi kimden aldı?
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğu iddiasıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i uyardığını açıklamıştı.

Özdağ, uyarılarına Akşener'in iki üst düzey devlet yetkilisinden Buğra Kavuncu hakkında bilgi aldığı karşılığı verdiğini söylemişti.


Biri bakan diğeri müsteşar

Akşener'in Buğra Kavuncu hakkında kimlerden bilgi aldığı merak konusu olurken, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsvat Dervişoğlu, canlı yayında o kişileri açıkladı.

Dervişoğlu, iki isimden birisinin bakan diğerinin güvenlik müsteşarı olduğunu belirtirken "Sayın genel başkanımızın Buğra beyle alakalı olarak, yine Ümit Özdağ'ın iki üç kez kendisiyle konuştuğunu ve bilgilendirdiğini ve sayın genel başkanımızın da bu konuyla alakalı olarak üst düzey kişileri aramak suretiyle bilgi aldığını, bu kişilerin kimler olduğunu sordu. Ben söyleyeyim o zaman. Bir tanesi bu hükümete önemli bir bakan, bir taneside müsteşar seviyesinde önemli bir güvenlik görevlisi." diye konuştu.
http://ankaramasasi.com/haber/275656/meral-aksener-bugra-kavuncu-ile-ilgili-bilgiyi-kimden-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.