Hamilelere Özel Acil Yardım Ambulansı

Ankara Masası
|
30 Mart 2020, Pazartesi - 13:11
Hamilelere Özel Acil Yardım Ambulansı

Mamak Belediyesi, Koronavirüsü tedbirleri kapsamında hamilelere özel acil yardım ambulansı ile yeni bir hizmet başlattı.

Mamak Belediyesi Acil Yardım Ambulansı, bebeğini kucağına almak için gün sayan anne adaylarının gebelik sürecinin sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmesi için faaliyete geçirildi. Acil yardım ambulansı sayesinde evde bakım hizmeti alabilen anne adayları Koronavirüse karşı olası risklerden uzak tutuluyor.

  Salgın sürecini en sağlıklı şekilde geçirmek adına ilçe genelinde birçok hizmet verildiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Hamileler için Mamak Belediyesi Acil Yardım Ambulansı’nı faaliyete geçirdik. Sağlık ekiplerimiz, Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi’ne gelen çağrılarla birlikte adrese giderek anne adayından gebelik süreci hakkında bilgi alıyor ve gerekli bakımları gerçekleştiriyor” açıklamasında bulundu.

Koronavirüsü salgınına karşı gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Köse, vatandaşlara temizlik kurallarına uyulması gerektiği ile ilgili hatırlatmada bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/3105/hamilelere-ozel-acil-yardim-ambulansi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.