Kılıçdaroğlu'ndan barolara destek

Ankara Masası
|
23 Haziran 2020, Salı - 15:15
Kılıçdaroğlu'ndan barolara destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Savunma Yürüyüşü"ne geçen barolara destek verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasının başında İstanbul seçimlerinin yenilenmesinin yıl dönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti. İstanbul'da "Mart'ın sonu bahar" diyerek yola çıktıklarını ifade eden CHP lideri, "Bu kadim şehrin sorunlarını çözmek İstanbullular'a hizmet vermek için yola çıktık. Halka hizmet edecek sorunları çözecek arkadaşımızın adı Ekrem İmamoğlu'ydu. Kararlı, inançlı, tuttuğunu koparan, herkesi kucaklayan, siyaseti halka adanmışlık olarak gören bir başkanımızdı. Martın sonu bahar oldu ve İsatanbullular İmamoğlu'nun başkanlığını onayladı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısına katılarak konuşma yaptı. ( Halil Sağırkaya - Anadolu Ajansı )

Kılıçdaroğlu grup toplantısının bir bölümünde ise "Savunma kutsal bir haktır" diyerek Baro başkanlarının başlattığı yürüyüşe destek verdi. "Gün gelecek siz de avukata ihtiyaç duyacaksınız" diyen CHP lideri, "Avukatlık mesleği sıradan bir meslek değildir. Adaleti dağıttığına vicdanen kanaat getirecek hakimler olacak. Biz baroların yürüyüşünü saygıyla karşılıyoruz. İşsizler yürüyor, gençler yürüyor. Biz de adalet yürüyüşü yaptık. Dünyaya mesaj verdik. Adalet arıyoruz diye. Adaletin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bilmeyenler kendini Firavun yerine koyanlardır. Onlarda vicdan yoktur, onlarda ahlak da yoktur." şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/32805/kilicdaroglundan-barolara-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.