Altındağ'da pazar denetimleri sıklaştırıldı

Ankara Masası
|
01 Nisan 2020, Çarşamba - 14:55
Altındağ'da pazar denetimleri sıklaştırıldı

Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığının son yayınladığı ek genelgede alınan ilave önlemlerin ardından pazar alanlarındaki gerekli düzenlemeler yaparken, denetimleri sıklaştırdı.

Altındağ Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Nuri Yazar, genelge doğrultusunda gerekli giriş çıkış noktaları oluşturduklarını ve vatandaşların ateşleri ölçülerek pazar alanına alındıklarını ifade etti. Yazar ayrıca pazar alanlarında yoğunluk yaşanmaması adına ilçe sakinlerinin sabah saatlerinde gelmelerini tavsiye etti.

ÖNLEMLER ALINDI

Pazar alanında bariyerler ile önlem aldıklarını belirten Altındağ Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Yazar, "Yayınlanan genelgeye göre önlemlerimizi aldık ve bariyerlerimizi getirdik. Vatandaşın sağlığı her şeyden önemli. Koronavirüsü salgını nedeniyle bu önlemleri almış bulunmaktayız. Giriş ve çıkışları tek taraflı yapılması için iki kapı oluşturuldu. Ekiplerimiz gelenlerin ateşlerini ölçüyor. Yüksek ateşli olanlar için gerekli önlemleri alıyorlar. Pazar alanına çocuk, 65 yaş ve üzeri hiçbir vatandaşımız alınmıyor” dedi.

ERKEN SAATLERDE PAZARA GELİN

Salgın sürecinde vatandaşların gerekli önlemleri almasını isteyen Yazar, pazara kalabalık şekilde gelinmemesi, ekiplerin ikazlarına uyulması, girişlerdeki sosyal mesafenin korunması hatırlatmasında bulundu. Pazarlarda esas yoğunluğun öğlenden sonra başladığını ve sağlık açısından yoğunluğun azaltılması gerektiğini belirten Altındağ Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Yazar, vatandaşlara çağrıda bulunarak sabah saatlerinde pazara gelmelerini tavsiye etti.

http://ankaramasasi.com/haber/3401/altindagda-pazar-denetimleri-siklastirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.