CHP'li isimden Tunç Soyer'e: Tepki gelince kıvırdın

Ankara Masası
|
27 Haziran 2020, Cumartesi - 09:39
CHP'li isimden Tunç Soyer'e: Tepki gelince kıvırdın

CHP'nin İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş, “İzmir parası çıkarmayı düşünüyoruz” ve “İzmir bayrağı ile ilgili çalışma yaptık” sözleri ile gündeme gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sert çıktı. Soyer'in gelen tepkiler ardından yaptığı açıklamayı hatırlatan Karataş, "Tepkiler çığ gibi büyüyünce çark ettin, kıvırttın. Bana iftira atıyorlar" diyorsun. Şimdi sözümü dinle Sayın Tunç Soyer. Bu işler seni aşar. Otur oturduğun yerde." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “İzmir parası çıkarmayı düşünüyoruz” ve “İzmir bayrağı ile ilgili çalışma yaptık” şeklindeki sözleri gündemdeki yerini koruyor. Bir çok kesimden tepki toplayan açıklamalarla ilgili son değerlendirme CHP'nin İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş'tan geldi. Karataş'ın partilisi Tunç Soyer'e yönelik eleştirilerini Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı köşesine taşıdı.

Tunç Soyer'in gelen tepkiler ardından "İzmir parası, İzmir bayrağı başlığıyla yürütülen iftira kampanyası var bana karşı" dediğini aktaran Karataş, "Ne iftira kampanyası? Tepkiler çığ gibi büyüyünce çark ettin, kıvırttın. Şimdi de bana iftira atıyorlar... Oyun oynuyorlar bana diyorsun. Dilinin altında çok bakla var da!.. Yüreğin yetmiyor. Bölücülerin çarkçıbaşısı bak sana hatırlatayım...Senin sicilin bozuk." dedi

CHP'li başkanın geçmişte yaptığı açıklamaları hatırlatan Karataş,  "Ayrılıkçılara... Bölücülere göz kırpıyorsun... Onların hoşuna gidecek laflar ediyorsun. Ağzında çok bakla var da sayın Tunç Soyer... Cesaretin yok... Yemeyince maçan... "Bana iftira atıyorlar" diyorsun... Şimdi sözümü dinle Sayın Tunç Soyer. Bu işler seni aşar. Otur oturduğun yerde... Bulunduğun makamdan bir çık bak istersen... Tepende bir bayrak dalgalanıyor... Cebinde de yeterince TL... Oturduğun toprak da zaten şato... Şükret Mustafa Kemal Atatürk'e... Şükret bu millete..." diye ekledi.

Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın

http://ankaramasasi.com/haber/34841/chpli-isimden-tunc-soyere-tepki-gelince-kivirdin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.