DEVA Partisi İl Başkanlığı 3 ilçe başkanını daha açıkladı

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi'nin Ankara İl Başkanlığı'na Ali Güven'in getirilmesinin ardından başkentteki 3 ilçenin daha başkanları belli oldu.
Büşra Bayrak
|
22 Kasım 2020, Pazar - 21:12
DEVA Partisi İl Başkanlığı 3 ilçe başkanını daha açıkladı

Av. Ali Güven’in Ankara İl Başkanlığı görevini üstlendiği DEVA Partisi ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 7 ilçenin başkanlarının belirlenmesinin ardından bugün 3 ilçe başkanı daha belirlendi. Çankaya, Çamlıdere ve Evren ilçelerine başkanlık etmek üzere getirilen isimler il başkanlığı tarafından açıklandı.

Konuyla ilgili olarak DEVA partisi il başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Çankaya İlçe Başkanlığına; İş İnsanı Tuğba AYDIN atanmıştır. 1991 yılında Ankara'da dünyaya gelen Aydın, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (Lisans) ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans (Yüksek Lisans) mezunudur. Aydın evli ve 1 çocuk annesidir.

Çamlıdere İlçe Başkanlığına;Serbest Muhasebeci İbrahim Selçuk GÜRSOY atanmıştır. 1969 yılında Ankara'da dünyaya gelen Gürsoy aslen de Çamlıdereli'dir. Uzun yıllar muhasebecilik yapan Gürsoy evli ve 2 çocuk babasıdır.

Evren İlçe Başkanlığına; Mali Müşavir Barış ÇELİKEL atanmıştır. 1981 yılında Ankara'da dünyaya gelen Çelikel aslen de Evrenlidir. Anadolu Üniversite İşletme mezunudur. Uzun yıllar müşavirlik yapan Çelikel 2 çocuk babasıdır.”

http://ankaramasasi.com/haber/380735/deva-partisi-il-baskanligi-3-ilce-baskanini-daha-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.