Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'ten ortaokul öğretmenine sürpriz

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ortaokul matematik öğretmenini ziyaret etti.
IHA-20201124AW173699
|
24 Kasım 2020, Salı - 14:32
Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'ten ortaokul öğretmenine sürpriz

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ortaokul matematik öğretmeni İlhan Çelik'e sürpriz yaptı. Öğrencisini karşısında gören Çelik, "Belediye Başkanı olman eğitimci olarak bizleri ve beni çok gururlandırdı. Çok heyecanlıyım sizinle karşılaşmak beni çok gururlandırdı. Ne kadar duygulandırdınız beni. İyi ki varsınız. Bir eğitimci olarak sizlerin başarıları beni gururlandırıyor" dedi.

"Sizin sayenizde belediye başkanı oldum"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise her fırsatta öğretmenine olan sevgisini ve minnetini dile getirdiğini söyleyerek “Öğretmenim biz sizden memnunuz. Sizin sayenizde vatan, bayrak, millet, ezan sevgisini öğrendik. Sizlerden öğrenmiş olduğumuz bilgiler ışığında vatanımıza, milletimize, ilçemize ve ülkemize çalışmaya çalışıyoruz. İyi ki varsınız. Her zaman büyük minnetle sizden bahsederim. Sizin sayenizde muhasebeci oldum şimdi de belediye başkanı” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/384880/golbasi-belediye-baskani-simsekten-ortaokul-ogretmenine-surpriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.