CHP’li belediye başkanının gündemini CHP’li üyeler reddetti

Bilecik Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısında, CHP’li belediye başkanının meclise taşıdığı gündemi CHP’li üyeler reddetti.
IHA-20201208AW185190
|
08 Aralık 2020, Salı - 11:41
CHP’li belediye başkanının gündemini CHP’li üyeler reddetti

Bilecik Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan toplantıya CHP'li üyeler damga vurdu. 

Meclis gündeminin 13’üncü maddesi olan “5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18’inci maddesinin 1’inci fıkrasının (l) bendi ve 48’inci maddesine istinaden 02 Şubat 2016 tarih ve 2016/13 sayılı Belediye Meclis Kararıyla kurulan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün kaldırılması, 1’inci derece Ruhsat ve Denetim Müdürü kadrosunun iptal edilmesi ve ödeneğin aktarılması" AK Parti, MHP ve İYİ Partili üyeler ile CHP Grup Başkan Vekili ve Grup Sözcüsü Hüseyin Yıldız, Ali Olcay, Birol Ünsal, Ahmet Korkmaz ve Muharrem Tüfekçioğlu'nun ret oyu vermesi sonucu oy çokluğuyla reddedildi.

Başkan Şahin bu durum karşısında "Ben bunu kağıt üzerinde birleştirsem ne olur birleştirmesem ne olur sadece prosedür tamamlasın diye meclise soktum. Başkan istediği gibi uygulama yapar çünkü yürütme ona ait" dedi.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/429617/chpli-belediye-baskaninin-gundemini-chpli-uyeler-reddetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.