TIR şoföründen yürek ısıtan mektup

Ankara Masası
|
09 Nisan 2020, Perşembe - 14:27
TIR şoföründen yürek ısıtan mektup

Zonguldak'ta öğrenci yurdunda Koronavirüs nedeniyle 14 gün boyunca gözlem altında tutulan TIR şoförünün yurttan ayrılırken bıraktığı mektup ve para görevlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'nin aldığı tedbirler doğrultusunda Ukrayna'da bulunan 120 tır şoförü kademeli olarak tırları ile birlikte yük gemisi aracılığıyla Zonguldak'a getirildi. İlk olarak 22 Mart günü Zonguldak'a getirilen tır şoförleri minibüsler ile karantina sürecini geçirecekleri KYK öğrenci yurduna yerleştirildi. 14 günlük karantina süresi dolan şoförler, 5 Nisan'dan itibaren evlerine gönderilmeye başlandı. 

“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

 Gözlem altında tutulan tır şoförlerinden birisi gitmeden önce görevlilere mektupla beraber öğrencilere ait buzdolabından yediği yiyeceklerin ücretini bıraktı. Yalnızca imzasını attığı mektuba ismini yazmayan tır şoförünün mektubunu odayı dezenfekte ederken bulan görevliler ise duygu dolu anlar yaşadı.

  Mektupta, " 22 Mart 2020 pazar günü Ukrayna'dan Zonguldak Limanı'na geldim. Liman içerisinde polis, AFAD ve gönüllü Kızılay ekibi bekliyordu. Bizleri toplayıp kız öğrenci yurduna getirdiler. 14 gün Koronavirüs karantinasına aldılar. İstemeyerek de olsa odada bulunan dolapta su ısıtıcısı, çay, kahve, çerez ve buzdolabında bulunan yiyecekler vardı. Onları yedim ya da içtim. Hakkınızı helal edin. Gördüğümüz ilgiden dolayı öncelikle Zonguldak Valisi'ne, polis, AFAD ve gönüllü Kızılay ekibine en içten kalbimle teşekkür ederim. Allah devletimize zeval vermesin. Bu musibetten inşallah en yakın zamanda kurtuluruz” ifadeleri yer aldı.

 "ÇOK DUYGULANDIK"  

Yurtta temizlik görevi olarak çalıştıkların ifade eden görevliler ise mektubu bulduklarında çok duygulandıklarını ifade ettiler.

http://ankaramasasi.com/haber/4476/tir-soforunden-yurek-isitan-mektup
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.