İki günlük yasağın ardından çalışanlar iş başı yaptı

Ankara Masası
|
13 Nisan 2020, Pazartesi - 10:35
İki günlük yasağın ardından çalışanlar iş başı yaptı

İçişleri Bakanlığı tarafından 11 Nisan saat 00.00’da ilan edilen sokağa çıkma yasağı, bu gece itibariyle sona erdi. Yasağın bitmesiyle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar iş yerlerine gitmek için sabah saatlerinde yola koyuldular.

İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi. Yasağın bitmesiyle vatandaşlar iş yerlerine gitmek için sabah erken saatlerinde yola koyuldu.

64 MİLYON KİŞİ EVDE KALDI

Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü 30 büyükşehir ile Zonguldak ilinde 48 saat süren sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasak 13 Nisan Pazartesi gecesi sona erdi. 48 saatlik sokağa çıkma yasağında 64 milyon 640 bin kişi evinde kaldı. Yasağın geçerli olduğu illerden biri olan İstanbul’da iki gün boyunca her yer boş kaldı.

YASAĞIN ARDINDAN İLK MESAİ

Koronavirüse karşı alınan önlemlerden biri olan sokağa çıkma yasağının ardından 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde çalışanların mesaileri başladı. Vaka sayısının en yüksek olduğu il olan İstanbul’da vatandaşlar işlerine gitmek için sabah saatlerinde yollara düştü. E-5 Karayolu Ankara ve Edirne yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

VATANDAŞLAR HİJYEN KURALLARINI DİKKATE ALDI

Sabah saatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşların maske ve eldiven kullandıkları görüldü.

http://ankaramasasi.com/haber/4867/iki-gunluk-yasagin-ardindan-calisanlar-is-basi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.