Türk boks kulübü, Almanya’da maske dağıtıyor

Ankara Masası
|
14 Nisan 2020, Salı - 09:57

Türk profesyonel boks kulübü EC BOXİNG, maske sıkıntısı çeken Almanya’ya 21 bin adet maske getirerek gerekli kurumlara dağıtmaya başladı.

Almanya’da dört kez üst üste yılın en iyi kulübü seçilmesinin ardından, bu yıl dünyanın da en iyi kulübü ödülünü alan Türk profesyonel boks kulübü EC BOXİNG, maske sıkıntısı çeken Almanya’ya 21 bin adet maske getirerek gerekli kurumlara dağıtmaya başladı.

TÜRKİYE'DE EKMEK ALMANYA'DA MASKE

Korona virüsü nedeniyle iyi önlemler alan Türkiye'de maske sıkıntısı çekilmemesinin ardından yardımları Almanya’ya yönlendirdiğini belirten EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, "Ülkemizde ihtiyaç sahibi olanlara ekmek dağıtımı yaptırıyoruz. Şimdilik günlük olarak bin kişiye ücretsiz ekmek dağıtımı yaptırıyoruz. Bu sayıyı ihtiyaca göre ilerleyen günlerde arttırabiliriz. Bilindiği üzere Almanya’da maske sıkıntısı yaşanıyor. Bunun üzerinde dünyanın çeşitli ülkelerindeki sportif ve ticari ilişkilerimizi kullanarak, 21 bin adet FFP2 isimli nano teknoloji ile üretilmiş maskeyi Almanya’ya getirdik. Belirli yerlere dağıtım yaptıktan sonra kalan maskeleri Hamburg Belediyesi'ne teslim ettik. Hamburg Belediyesi bize maskeleri götürürken koruma tahsis edebileceğini belirtti, çünkü şu an maske altın değerinde burada, ancak biz kabul etmedik" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/5019/turk-boks-kulubu-almanyada-maske-dagitiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.