Düğününe gitmek için yola çıktı, kazada hayatını kaybetti

Düğün için İstanbul’dan Muş’a giden otomobil Kayseri’de kargo firmasına ait bir TIR’ın altına girdi. Damat adayı ve 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de ağır yaralandı.
Büşra Bayrak
|
08 Ağustos 2020, Cumartesi - 10:00
Düğününe gitmek için yola çıktı, kazada hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre; kaza sabaha doğru Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde Sivas İl sınırına yakın bir noktada meydana geldi.

Malatya’dan Kayseri istikametine gitmekte olan Bülent Coşkun (41) yönetimindeki bir kargo firmasına ait TIR ile karşı istikametten gelen Fırat Taşkın yönetimindeki 34 LC 4155 plakalı otomobil Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi ile Sivas’ın Gürün ilçesi arasında çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle tırın altına giren otomobil bir süre sürüklendi. Kazada TIR ile otomobil hurdaya döndü.  

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fırat Taşkın (35) ve Yetkin Çimenli'nin (32) sıkıştıkları otomobilin içerisinde hayatlarını kaybettikleri belirledi.

Kamyonun sürücüsü Bülent Coşkun ise ağır yaralı olarak sıkıştığı aracın içerisinden itfaiye ekiplerinin 1 saatlik mücadelesi sonrası çıkartılabildi. Ambulansla Pınarbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan kamyon sürücüsü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonun ağır yaralı yedek şoförü Fırat Altuntaş ise Pınarbaşı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada ölen Yetkin Çimenli’nin kendi düğünü için Muş’a gittiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/57311/dugunune-gitmek-icin-yola-cikti-kazada-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.