Hakan Han Özcan yeniden başkan seçildi

AK Parti Ankara İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresi'nde, Hakan Han Özcan 413 oy alarak yeniden AK Parti Ankara İl Başkanı seçildi.
Ankara Masası
|
17 Şubat 2021, Çarşamba - 21:46
Hakan Han Özcan yeniden başkan seçildi

AK Parti Ankara İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresi tamamlandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Özcan, 419 oy alarak tekrar il başkanlığına seçildi.

"Ankara'da yeni bir rekor kırdık"

Hakan Han Özcan kongrede yaptığı konuşmada AK Parti'nin başlattığı gönül ve hizmet seferberliğinde Ankara'nın en önde, en ileride ve tüm gönüllerde olması konusunda azami gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

Kadın, gençlik ve ilçe teşkilatıyla yapılan çalışmalara değinen Özcan, şöyle devam etti:

"Teşkilatımız muazzam bir çabayla dört koldan üyelik çalışmalarımızı sürdürmektedir. Partimize son 5 ayda kazandırdığımız 103 bin yeni üyemizle Ankara'da yeni bir rekor kırdık, yeni bir başarı hikayesi yazdı. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için sokakları makam eyleyen, dinleyen kulak, gören göz, anlatan dil olan, adım adım, karış karış, hane hane partimizin yeni hedeflere ulaşması için emeğini, gayretini ve cesaretini ortaya koyarak, aşkla, şevkle çalışan teşkilatımızın her mensubuna şükranlarımı sunuyorum."

Hakan Han Özcan kimdir?

1983 yılında Gölbaşı Bezirhanede doğan Hakan Han Özcan ilköğrenimini Aydınlıkevler İlk Öğretim okulunda, lise öğrenimini ise Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde gördü. Yüksek öğrenemini Mısır'ın başkenti Kahire'de tamamladı. Hakan Han ÖZCAN siyasetçi bir aileden yetişip, aktif siyaset hayatına Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. Gölbaşı İlçe Koordinatörü olarak Gençlik Kolları ilçe yapılandırılmasında etkin rol oynadı. Siyasi hayatına Ekonomik ve Mali İşler Başkanı olarak devam etti. Teşkilat Başkanlığı görevinin akabinde 2 Mart 2008 tarihinde gerçekleşen Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı olarak seçildi.2009 Yerel Seçimlerde Gölbaşı ilçemizden Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. Bir çok önemli STK larda yönetim düzeyinde görev almaktadır. Akaryakıt ve Nakliyat sektöründe Ticaretle uğraşan Hakan Han ÖZCAN evli ve üç çocuk babasıdır; iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

http://ankaramasasi.com/haber/599946/hakan-han-ozcan-yeniden-baskan-secildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.