Hazım Caner Can'dan ilgisizlik ve inançsızlık eleştirisi

Çamlıdere Belediye Başkanı Can, Mansur Yavaş'a "ekip çalışmıyor" uyarısı yaptı.
Ankara Masası
|
11 Ağustos 2020, Salı - 13:00
Hazım Caner Can'dan ilgisizlik ve inançsızlık eleştirisi

AK Parti Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, ilçesindeki Büyükşehir Fen işleri sorumlusuyla tanışamadığını belirterek, gelip kapılarını çalan dahi olmadığını söyledi.

Can, “Hizmet de maalesef Ankara’mızın taşralarında Çamlıdere’de dahil yok yok yok. Boş laflara da karnım tok tok tok. Çünkü benim Çamlıdere için yapacak hizmetim çok çok çok. Lütfen başkanım bu ilçelerdeki temsilcilerinizi bir çağırın bunlarla bir konuşun.” dedi.

Hazım Caner Can, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında, ilgisizlik, inançsızlığın hizmette aksamalara yol açtığı eleştirisinde bulundu.

“KRALDAN ÇOK KRALCILAR VAR”

Çamlıdere’de 15 gün  suların kesintili olarak verildiğini belirten Can şöyle konuştu: “Bundan sayın başkanımın haberinin olması mümkün değil. Orada bu işle sorumlu bir görevli var. O görevliyi de Melih Bey zamanında ben getirdim. Ama onu dürte dürte de ben çalıştırdım. Her gün sabah Büyükşehir’in fen işleri sorumlusu da ASKİ sorumlusu da Çamlıdere Belediyesine gelir iki kanadı nasıl çalıştıracağımızın hesaplarını yapar köylerimizde ve de merkezimizde hizmetler abad olurdu. Ama bugün bu bahsettiğim sorumlular kraldan fazla kralcı olmuşlar tek başlarına bir şeyler yapmak istiyorlar ve de ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.”

Hazım Caner Can, Benli yaylası yolunun arabayla değil yürüyerek, eşekle geçilemeyecek duruma geldiğini vurguladı.

“Fen işlerinden sorumlu arkadaş Allah rızası için yol yapılamayabilir, büyükşehirimizin bütçesi olmayabilir, bizlerden borçlanacak yetkiyi alamamış olabilir, be vicdansız o yolların yaması da yapılamaz.”  diyen Can, bunların para-pul değil inanç ve emek istediğinin altını çizdi.

HİZMET İÇİN İNANÇLI BİR EKİP VURGUSU

Çamlıdere Belediye Başkanı Can, şöyle devam etti:  “Sayın başkanım inanç ekibiniz zayıf. İnanç ekibi olmadığı sürece hizmet maalesef ki gelmez. Son günüm dolmasın dostum. Çelengim, top arabam. Yalnız beni taşısın dört inanmış adam. Dört inanmış adamlara ihtiyacımız var başkanım. Bu dört inanmış adamlar büyükşehir belediyesinde başkan kadar hassas olup mesuliyeti hissetmez, davasına inanmazsa bu meclisten maalesef hizmet çıkmaz. Gelin arkadaşlar bir olalım iri olalım diri olalım tek gayemiz Ankara’ya hizmet olalım. Maalesef ki ben bu mecliste bunu bugüne kadar görmedim. Hizmette maalesef Ankara’mızın taşralarında Çamlıdere’de dahil yok yok yok. Boş laflara da karnım tok tok tok. Çünkü benim Çamlıdere için yapacak hizmetim çok çok çok.”

Can, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a “ Lütfen bu ilçelerdeki temsilcilerinizi bir çağırın bunlarla bir konuşun. Biz ilçemiz için hizmete varız, siz Ankara’ya hizmet için varsınız. O arkadaşlar laf olsun torba dolsun harman savrulsun misali günlerini geçiriyorlar.” diye seslendi.

“KAĞIT HELVASI DEĞİLİM HAKKIMI SÖKE SÖKE SÖKE ALIRIM”

Hazım Caner Can, Çamlıdere gibi küçük bir ilçede Ankara’nın en nezih ve en büyük termal hamamını yaptığını da hatırlattı.

Ancak termal oteli gerekli alt yapı getirilmediği için hizmete alamadığını anlatan Can, meselenin takipçisi olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “ 28.12.2018 tarihinde kanal katılım payını Mustafa Tuna Beyin son zamanında verdim fakat aradan geçen 18 aylık süre zarfında bu garibanın alın teriyle elinin nasırıyla yapmış olduğu o termal otelin kanalı daha bağlanamadı. Neymiş kanal projesi hazırlanamamış. Böyle bir mazeret yok.  ASKİ’deki arkadaşlar kendilerini silindir görüyorlar herhalde ama bende kağıt helvası değilim hakkımı söke söke söke alırım. Konuyu Ankara mahkemelerine taşıdım böyle olmasını istemezdim. Ama o su oraya o kanalizasyon oraya bağlanacak. Gerekirse kendim amelesi olacağım bağlayacağım projesiz bağladım gidin projenizle ne halt edecekseniz edin diyeceğim. Gelin hep beraber iki kanadı da çalışan kuş olalım. Tek kanadı çalıştırıp tavuk olmayalım.”

http://ankaramasasi.com/haber/60160/hazim-caner-candan-ilgisizlik-ve-inancsizlik-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.