Şereflikoçhisar Belediyesi'nden dezenfeksiyon çalışmaları

Koronavirüs pandemisi sürecinde, normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan iş yerleri Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.
Ankara Masası
|
03 Mart 2021, Çarşamba - 10:14
Şereflikoçhisar Belediyesi'nden dezenfeksiyon çalışmaları

Şereflikoçhisar Belediyesi ekipleri normalleşme sürecine hızlı girdi. Bu çerçevede yeniden hizmet vermeye başlayan  10 çay ocağı, 10 kebap salonu, 37 kahvehane, 16 lokanta ve 19 pide salonu tek tek dezenfekte edildi. 

Çalışmalar program dahilinde devam edecek

Çalışmalar hakkında bilgi veren Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, ''Pandemi tedbirleri kapsamında ilçemizde bir çok iş yeri önlem amacıyla kapatıldı, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte belirli kurallar dahilinde yeniden faaliyetlerine başlayan iş yerleri ekiplerimiz tarafından ücretsiz olarak dezenfekte edildi. İlçe genelinde sürdürülen dezenfekte çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam edecek'' dedi.

"Mesai saatleri normal sürece döndü"

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçede bir dizi kısıtlamanın kaldırıldığını ifade eden Çelik, ''İlçe Hıfzıssıha Kurulu toplantısı ile bazı kararlar alındı Cumartesi kurulan halk pazarı maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilerek hafta sonu yeniden hizmet vermeye başlayacak, belediyemizde ve diğer resmi kurumlarda mesai saatleri normal sürece döndü, belediyemize ait aile sosyal tesislerimiz, düğün salonlarımız belirlenen kriterler dahilinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı'' şeklinde konuştu. 

http://ankaramasasi.com/haber/627509/sereflikochisar-belediyesinden-dezenfeksiyon-calismalari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.