Cennetten 500 dolara tapu sattılar

Adana'da 4 kişi 75 yaşındaki kadını “Cennetten 500 dolara tapulu arsa satıyoruz. Bunu alırsanız daha sonra size para akacak” vaadiyle dolandırmaya çalıştı.
Ankara Masası
|
25 Mart 2021, Perşembe - 23:37
Cennetten 500 dolara tapu sattılar

Olay Adana'da yaşandı. Kanser hastalığıyla mücadele eden Nergiz K.(75) eşiyle birlikte Atatürk Park'ında gezerken yanına 2'si yabancı 4 kişi yaklaştı.

Yaşlı kadın, yaklaşan kişilerle aralarında geçen diyaloğu anlatırken,  “Biraz sohbet edebilir miyiz. dediler bende buyurun dedim. Cennetten 500 dolara arsa satıyoruz’ dedi. ‘Bu bize gelen bir ödül, bizim adreslerimiz var oraya toplantılara gelip 100 lirada bağış yapacaksınız’ dedi. ‘Daha sonra size devamlı para akacak devamında ise her konuda size yardımcı olacağız’ dediler. ‘Sizler aldığınız bu tapu karşılığını misli olarak daha fazlasını alacaksınız. Şimdi size broşür vereceğiz bunları da dağıtırsanız daha da fazlasını kazanırsınız’ dediler. Bende onlara, bana bak siz yanlış kişiye çattınız dayak yemeden hemen gidin dedim ve gönderdim” diye konuştu.

" Bunlar milleti dolandırıyor"

Nergiz K., daha sonra aynı kişileri metro çıkışında yine gördüğünü en az 4 kişiden para aldıklarını ifade ederek, “Beni fark edince oradan ayrıldılar. Bunlar milleti dolandırıyor. Ancak ben polise gidip şikayetçi olmadım. Keşke olsaydım şimdi aklıma geldi. Vatandaşı cennetten tapulu arsa vereceğiz diye dolandırıyorlar” dedi.

(iHA)

http://ankaramasasi.com/haber/670062/cennetten-500-dolara-tapu-sattilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.