Vatan Partisi'nden Başkentli vatandaşlara Ramazan desteği

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla il genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolileri hazırladı.
Büşra Bayrak
|
08 Nisan 2021, Perşembe - 12:00
Vatan Partisi'nden Başkentli vatandaşlara Ramazan desteği

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için dayanışma başlattı.

“Zorluklar Dayanışmayla Aşılır, Değerler Paylaştıkça Büyür” sloganıyla gıda kolileri hazırlayan Vatan Partisi İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıl da dayanışma kampanyası başlatmış yüzlerce gıda kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmıştı.

Ramazan ayında dayanışma ruhuyla zorlukları paylaşmanın önemini vurgulayan Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz ,“Koronavirüs koşullarının yarattığı ekonomik sancıları milletimizle el ele, omuz omuza vererek dayanışmayla ve üretimle aşacağız. Milli kültürümüzde paylaşma ve dayanışma ön plandadır.  Ramazan ayında en yüksek derecede yaşanan bu paylaşma kültürüne biz de hazırladığımız gıda kolileriyle katkı sunacağız." dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda kolileri, parti üyelerinin ve yardımseverlerin imecesiyle temin ediliyor. Temin edilen 16 parça gıdadan oluşan yardım kolisi koronavirüs tedbirleri dikkate alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada, dayanışma kampanyasına destek olmak isteyenlerin, “0543 939 92 86” ve “0531 850 05 78” numaralarını arayabilecekleri duyuruldu.

http://ankaramasasi.com/haber/699134/vatan-partisinden-baskentli-vatandaslara-ramazan-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.