Fırtınadan zarar gören Başkentlilere Başkan Yavaş desteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde dün etkili olan fırtına nedeniyle oluşan hasarın en kısa sürede giderileceğini duyurdu.
Büşra Bayrak
|
09 Mayıs 2021, Pazar - 21:49
Fırtınadan zarar gören Başkentlilere Başkan Yavaş desteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde etkili olan rüzgar fırtınası nedeniyle ilçelerde oluşan hasarları yerinde inceledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız” diyen Yavaş, ilçelerde oluşan hasarları en kısa sürede giderileceğinin müjdesini verdi.

Yavaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerimizde etkili olan rüzgar fırtınasının oluşturduğu hasarı en kısa sürede gidereceğiz. Ankara'mızın merkezinden en uzaktaki köyüne kadar eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Yaralarımızı birbirimizden aldığımız güçle saracağız.”

Ne olmuştu?

Ankara'nın Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde dün etkili olan fırtına nedeniyle bir minare yıkıldı, çatılar uçtu, ağaçlar devrilmişti.

Evren ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle Altınbaşak Mahallesi Camisi'nin minaresi yıkılmış, imam lojmanının üzerine devrilmesi sonucu evde bulunan 7 yaşındaki çocuk hafif şekilde yaralanmıştı. Mahallede ayrıca 2 evin çatısı uçup, bazı ağaçlar da devrilmişti.

Şereflikoçhisar ilçesinde ise, fırtına nedeniyle binaların çatılarından kiremitler düşüp, ağaçların dalları kırılmış ve Hacıenbiya Camisi'nin minaresi zarar görmüştü.

http://ankaramasasi.com/haber/766187/firtinadan-zarar-goren-baskentlilere-baskan-yavas-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.