Kılıçdaroğlu ve Akşener'den erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener erken seçim çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
14 Mayıs 2021, Cuma - 17:08
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den erken seçim çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşenersosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarda erken seçim çağrısında bulundular.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim, hemen." ifadelerini kullandı.

Akşener ise  "Sayın Erdoğan sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir" diye seslenerek "Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililerle yaptığı bayramlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.



http://ankaramasasi.com/haber/773358/kilicdaroglu-ve-aksenerden-erken-secim-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.