Şereflikoçhisar’da sosyal yardımlar devam ediyor

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, pandemi döneminde yapılan yardımlar hakkında konuştu. Memiş, tüm ekiplerle çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.
Zeliha Demirci
|
18 Mayıs 2021, Salı - 13:45
Şereflikoçhisar’da sosyal yardımlar devam ediyor

Şereflikoçhisar Belediyesi gerçekleştirdiği sosyal yardımlarına Ramazan ayında da devam etti. Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Memiş Çelik yapılan yardımların bir elin verdiğini diğer el görmeyecek anlayışı ile büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade ederek, "Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında sosyal yardımlarla aile ekonomilerine destek olmaya çalıştık. Başta öksüz yetim, dul ve ihtiyaç sahibi ailelerimize imkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız ulaştırdık." dedi.

Şereflikoçhisarlılar'ın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm ekiplerimizle birlikte yardım çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Çelik, "Ramazan ayı boyunca 200 aileye toplam bin 500 kilo meyve paketi, belediye tesislerimizde kendi imkanlarımızla hazırlanan iftar yemekleri 30 bin kişinin adreslerine teslim edildi. 400 ailemize 200 TL’lik alışveriş çekleri verildi, Ramazan ayı boyunca davul çalan 63 müzisyen hemşehrilerimize destek olmak amacıyla bin TL'lik nakdi yardımda bulunuldu, pandemi döneminde faaliyetlerine ara verilen 40 kahvehane, internet kafe ve çay ocağı esnafımıza bin TL nakdi yardım, 30 servis esnafımıza bin TL nakdi yardım, ihtiyaç sahibi 450 ailemize gıda yardım kolileri teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/779515/sereflikochisarda-sosyal-yardimlar-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.