Hakan Han Özcan'dan Meral Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ​Binyamin Netanyahu benzetmesine tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Gafletle yapılan bu çirkin benzetmeler sadece Filistin düşmanlarını sevindirir." dedi.
Ankara Masası
|
18 Mayıs 2021, Salı - 16:05
Hakan Han Özcan'dan Meral Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik Binyamin Netanyahu benzetmesi siyasetin gündemine oturdu. Cumhurbaşkanlığı'ndan ve AK Partili isimlerden art arda tepkiler yükseldi. O isimlerden biri de  AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan oldu. 

"Davayı sulandırıyorsunuz"

Özcan sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında " Filistin davasına başından beri sahip çıkan Harem-i Şerif’teki zulüm başladığından itibaren diplomatik çaba gösteren Sn. Cumhurbaşkanımızı çocuk katilleriyle bir tutacak kadar şirazeden çıkanlar, davayı sulandırmak ve İsrail’in zulmünü hafifletmekten başka amaca hizmet etmezler" dedi. 

"Akıl tutulması yaşıyor"

" Meral Akşener’in tamamen bir akıl tutulmamasıyla yaptığı benzetme çirkinlikten öte, Filistin davasını sahiplenen ve öldürülen masumlar adına hesap soran her bir Müslüman kardeşimize de hakarettir." diyen Özcan, gafletle yapılan bu çirkin benzetmelerin sadece Filistin düşmanlarını sevindirdiğini ekledi. 

Özcan, şöyle devam etti:  Sn. Cumhurbaşkanımızın Filistin halkının gönlünde edindiği müstesna yerin tanığı olanlar bilirler ki, orada dökülen masum çocukların kanları siyasi gafletlerin malzemesi değildir. Cumhurbaşkanımız bu davanın en büyük ve tek savunucu olmaya devam etmekte kararlıdır.

http://ankaramasasi.com/haber/779762/hakan-han-ozcandan-meral-aksenere-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.