Uğur Açıkalın'dan Murat Köse'ye istifa çağrısı

CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın, AK Parti'den istifa eden Mamak Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz Aksoy’un iddiaları üzerinden Belediye Başkanı Murat Köse'yi istifaya davet etti.
Ankara Masası
|
04 Haziran 2021, Cuma - 13:06
Uğur Açıkalın'dan Murat Köse'ye istifa çağrısı

Mamak Belediyesi Meclisi'nde yaşanan gerginlik ardından AK Parti'den istifa eden Meclis Üyesi Esra Yılmaz Aksoy'un yolsuzluk iddiası gündemdeki yerini koruyor. Belediye Başkanı Murat Köse'yi hedef alarak 9 yıldır görev yaptığı AK Parti'den ayrılan Aksoy’un iddiaları CHP'yi de hareketlendirdi. 

CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "AKP'li Mamak Belediyesi'nin Meclis Üyesi Esra Yılmaz usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla istifa etti. Geçtiğimiz aylar yaşanılanları dile getirdiğimiz için hakaret ve tehditlerine maruz kaldığımız Köse'den partimiz ve Mamaklılar adına özür ve açıklama bekliyor, kendisini istifaya davet ediyoruz." dedi. 

Öte yandan Mamak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Avukat Bilal Güzel imzalı açıklamada  Aksoy'un iddiaları yalanlandı. Açıklamada "Mamak Belediyesi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerine göre hareket eden bir belediyedir. Belediye ile ilgili iddialar da asılsız ve boş iddialardır. Söz konusu iddiaların aydınlanması için idaremizde gerekli bilgi ve belgeleri yargıya intikal ettirecektir" denildi. 

http://ankaramasasi.com/haber/815090/ugur-acikalindan-murat-koseye-istifa-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.