ABB Ankapark'ın önüne afiş astı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark'ın önüne hukuki sürecinde devam ettiğine ilişkin afişler astı.
Ankara Masası
|
15 Haziran 2021, Salı - 21:12
ABB Ankapark'ın önüne afiş astı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) milyonlarca dolar harcanarak yapılan Ankapark'ı devralma süreci halen devam ediyor.

Şu anda faaliyette olmayan parkta bulunan araç ve gereçler ise çürümeye terk edilmiş durumda. Duruma dikkat çekmek isteyen ABB ise parkın önünde bulunan reklam panolarına süreci anlatan afişler astı.

Afişlerde "Ankapark işletmesini halen devralmadık" "Ankapark'ı geri almak için hukuk mücadelemiz sürmektedir" ifadeleri yer aldı.

Afişlerin olduğu görselleri sosyal medya hesabından paylaşan  Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin "750 milyon dolara mal olan Ankapark işletmesinin hâlâ Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmediğini, çürütülen parkı geri almak için hukuk mücadelemizin devam ettiğini bir de böyle anlatalım istedik." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş ne demişti?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da önceki Meclis toplantısında Ankapark'taki son durumla ilgili " Ankapark yapılırken eleştirilere kulak verilmemiştir ve yapılmıştır. Kamu, zarara uğratılmıştır. Hala alamıyoruz. Bakın, mahkemeye gerekçeli kararı verdik. Herhalde bir kısım taşerona vermişler ANKAPARK’ı niye yardımcı olmuyorsunuz? Hala bir şeyler çalıyorlar, içerisini boşaltıyorlar, alamıyoruz. 5-6 katrilyonluk mal var, hakim sadece 50 bin lira teminatla verdi. Benim yaptırdığım tespitte 110 milyon liraydı. İçeriyi göremiyorduk. Birçok kilitli yer vardı. Yeni boşalttılar ne yaptılar bilmiyoruz. Dolayısıyla büyük bir zarar içerisinde... Bir an evvel almamız lazım, değerlendirmemiz lazım. İnşallah orayı işler hale getireceğiz."demişti.

http://ankaramasasi.com/haber/836988/abb-ankaparkin-onune-afis-asti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
dayı
16 Haziran 2021, 09:40
yıllarca emek verilen yeri el birliğiyle rezil ettiniz, geri alıp ne yapacaksınız.. bu hale gelmesinin sebebi mustafa tuna ve mansur yavaştır.. birilerini karalamak için siyasete alet edip yatırımı iç ettiniz, tebrikler ileri görüşlü siyasetçiler!!!