Siyam ikizlerine Ankara'da doğum günü sürprizi

Siyam ikizlerine Ankara'da doğum günü sürprizi
Samet Dirican
|
21 Haziran 2021, Pazartesi - 13:04
Siyam ikizlerine Ankara'da doğum günü sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde İngiltere'de yapılan ameliyatla ayrılan siyam ikizleri Derman ve Yiğit Evrensel için Ankara Şehir Hastanesi'nde doğum günü kutlaması yapıldı.

Üç yıl önce kafaları yapışık halde dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde İngiltere'de yapılan operasyonla ayrılan siyam ikizleri için doğum günü partisi düzenlendi.

Antalya'da 2018 yılında dünyaya gelen, Fatma ve Ömer Evrensel çiftinin siyam ikizleri, Londra'da geçirdikleri ameliyatların ardından Ankara’ya dönmüştü. Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavisi devam eden ikizlerin sağlık durumu gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Siyam ikizleri için tedavi gördüğü hastanede sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Çok iyi denilecek bir durumdalar

İkizlerin tedavi süreçlerinin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, "Bugün çok mutluyuz, Yiğit ve Derman bildiğiniz gibi 3 yaşına girdi. Yaklaşık 1 buçuk senedir beraberiz. Zorlu bir süreç atlattık. Yurt dışında cerrahi süreç yaşadılar. Hastanemizde tedavileri sürüyor, beklediğimizden daha iyi gidiyorlar. İngiltere'de doktorları ile sürekli iletişim halindeyiz. Normal yaşıtlarıyla eşit olacakları şekilde bir tedavi süreci işliyor. Bu konuda umutluyum, mutluyum geldiğimiz nokta bizim için çok iyi denilecek bir nokta" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/844041/siyam-ikizlerine-ankarada-dogum-gunu-surprizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.