Muhtardan sağlık çalışanlarına “mani”

Ankara Masası
|
30 Nisan 2020, Perşembe - 17:00
Muhtardan sağlık çalışanlarına “mani”

Davulcu çaldı, muhtar sağlık çalışanları için “mani” söyledi

Bursa'nın İnegöl İlçesine bağlı Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız, davulcuyla geldiği İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarına maniler okudu. Sağlık çalışanları muhtarın okuduğu koronalı manilere alkışlarla destek verdi.

11 Ayın Sultanı Ramazan bu yıl buruk şekilde kutlanıyor. Korona Virüs salgını nedeniyle bağış toplanması yasaklanınca Ramazan davulcusu bulmak da zorlaştı. Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız bu geleneği sürdürmek için davulcu tuttu. Ancak davulcu mahalleyi iyi bilmediği için muhtarda sahurda kendisine eşlik ederek mani okuyunca renkli görüntülerortaya çıktı.Muhtar Coşkun Yıldız, mahalledeki Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde de sağlık çalışanları için mani okudu. Davul sesini duyan sağlık çalışanlar dışarıya çıkarak o anları cep telefonlarıyla kayıt altına alırken muhtarın okuduğu maniler büyük alkış aldı.

Muhtar Coşkun Yıldız “Bu zor dönemlerde en çok alkışı halk edenler sağlık çalışanlarımız.Hastane bizim bölgemizde olduğu için gelip burada bir kaç mani okuyarak kendilerine moral vermeye çalıştık. Allah yardımcıları olsun inşallah el birliğiyle bununda üstesinden geleceğiz dedi.”
Mahalle halkı da bu düşünceli davranışı için muhtara teşekkür etti. Tag: Ramazan, davulcu, mani , Bursa, İnegöl, Burhaniye Mahallesi, Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız

http://ankaramasasi.com/haber/8531/muhtardan-saglik-calisanlarina-mani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.