Çalımbay'dan "Avrupa’da başarı" mesajı

Demir Grup Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Her şeye rağmen ligi iyi bir yerde bitirdik. Avrupa Ligi’ne gruplardan başlayacağız. Bu da çok güzel bir şey. İnşallah Avrupa’da da çok başarılı olacağız” dedi.
IHA-20200819AW093523
|
19 Ağustos 2020, Çarşamba - 15:08
Çalımbay'dan "Avrupa’da başarı" mesajı

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’nun Gerede ilçesinde devam ediyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"Avrupa’da da çok başarılı olacağız."

 Çalımbay, “Geçen sezon ligi istediğimiz bir yerde bitirdik. Daha da iyi olabilirdi ama yaşadığımız şanssızlıklar oldu. Her şeye rağmen iyi bir yerde bitirdik. Avrupa Ligi’ne gruplardan başlayacağız. Bu da çok güzel bir şey. İnşallah Avrupa’da da çok başarılı olacağız."dedi.

"Geçen sezon yakaladığımız istikrarı sürdürmek istiyoruz"

Geçtiğimiz sezon yakaladıkları istikrarı bu sezon da sürdürmek istediklerini belirten Çalımbay, “Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bana göre en önemli şeylerden biri de Avrupa’da başarılı olmak. Kuvvetli takımlarla oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nden elenen takımlar da burada olacak. Zor bir grup olacak ama her şeye hazırlıklıyız." şeklinde konuştu.

"Yeni transferlerimizden gerekli katkıyı alırsak, yaptığımız şeylerin üzerine çıkabiliriz”

Çalımbay, transferlerin aynı ayarda ve kaliteli olmasının önemime işaret etti.

Bu sene 21 takım olması nedeniyle 60’ın üzerinde maç yapma durumunda kalabileceklerine dikkati çeken Çalımbay, "Sıkıştırılmış bir lig olacak. Mayısın 15’inde ligi bitirmemiz gerekiyor. Çünkü Avrupa Şampiyonası var A Milli Takımımızın. Yeni transferlerimizden gerekli katkıyı alırsak, yaptığımız şeylerin üzerine çıkabiliriz” ifadelerini kullandı.

“3-4 oyuncu daha alınca transferi kapatacağız”

Bolu kampının güzel gittiğini ve çalışma ortamının gayet iyi olduğunu söyleyen Çalımbay, “Bir sıkıntımız yok. Her açıdan güzel gidiyor. İstanbul’da 2 tane hazırlık maçı yapacağız. Bizim açımızdan çok iyi olacak, yeni arkadaşlarımızın kaynaşması adına. Transferleri bir an önce yaparsak bizim için mükemmel olacak. İyi transferler yapmak zorundayız. Bu işin şakası yok. Çok iyi oyunculara ihtiyacımız var. Bu sene de 5 oyuncu değişikliği yapabileceğiz. Bu yüzden kadrosu geniş ve iyi oyunculara sahip takımlar avantaj yakalayacak. Biz de dikkatli olarak iyi oyuncular almaya çalışıyoruz. 3-4 oyuncu daha alınca transferi kapatacağız” şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/90385/calimbaydan-avrupada-basari-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.