Süper Lig kulüpleri Süleyman Seba'yı unutmadı

Süper Lig kulüpleri Süleyman Seba için anma mesajı yayımladı.
Ankara Masası
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 10:48
Süper Lig kulüpleri Süleyman Seba'yı unutmadı

Beşiktaş'a futbolcu, yönetici ve başkan olarak hizmet veren ve kazandırdığı başarılarla camianın efsane isimleri arasına giren Süleyman Seba, ölümünün 7. yıl dönümünde anılıyor.

Fenerbahçe ve  Başakşehir Seba'nın 7. ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesajları paylaştı.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün onursal başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının 7. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadesi kullanıldı. Galatasaray ise "Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Beşiktaş JK Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı, vefatının 7. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

Başakşehir "Türk futbolunun sembol ismi, Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'yı vefatının 7. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz." paylaşımı yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu ise şu açıklamada bulundu: "Türk sporunun sembol ismi, tüm renklere saygısı, beyefendi kişiliği, centilmenliği ve duruşuyla hepimize örnek olan, adını Süper Lig'in 2014-2015 sezonuna vermekten büyük onur duyduğumuz, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı vefatının yedinci yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz." 

(AA)

http://ankaramasasi.com/haber/946596/super-lig-kulupleri-suleyman-sebayi-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.