Abdülhamit Gül'den Altındağ'a ziyaret

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, uğradığı bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybeden Emirhan Yalçın'ın aile evini ziyaret etti.
Ankara Masası
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 20:26
Abdülhamit Gül'den Altındağ'a ziyaret

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Suriyeli bir grupla çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybeden Emirhan Yalçın'ın babaevini ziyaret etti.

Bakan Gül, aileye başsağlığı dilerken, suçluların hak ettikleri cezayı alacaklarını belirtti.

Aynı kavgada yaralanan Ali Yasin Güler'i de hastanede ziyaret eden Gül, sosyal medya hesabından "Altındağ’da yaşanan elim olayda hayatını kaybeden Emirhan kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulundum. Bu acı, hepimizin acısıdır. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Suçlular adalet önünde hak ettikleri cezayı alacaklardır. Altındağ'da yaralanan Ali Yasin Güler kardeşimizi tedavi görmekte olduğu hastanede ziyaret ettim. Temennimiz, en kısa sürede iyileşerek ayağa kalkması. Allah'tan acil şifalar diliyorum." paylaşımında bulundu.

Ne olmuştu?

Altındağ'ın Battalgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hayatını kaybetti. Yalçın'ın ölümünün ardından mahalleli Suriyeler'in evlerini ve dükkanlarını bastı. İçeride bulunan eşyalar ateşe verdi. Bölgedeki gerginlik 27 saat sonra yatıştırılabilmişti.

http://ankaramasasi.com/haber/948515/abdulhamit-gulden-altindaga-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.