Ecem Erkek'e 12 diziden teklif

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filmiyle büyük beğeni toplayan Ecem Erkek'e teklif yağıyor. Güldür Güldür Show'dan ayrılan Erkek’e 12 projeden teklif geldi.
Zeliha Demirci
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 10:06
Ecem Erkek'e 12 diziden teklif

Güldür Güldür Show'da 'Naime' karakteriyle ünlenen 32 yaşındaki oyuncu Ecem Erkek’e teklif yağıyor. Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; yapımcıların adeta kapısını aşındırdığı Ecem Erkek'e yeni sezon için tam 12 dizi teklifi geldi.

Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda olmayacağını duyuran başarılı oyuncu, dizilerin yanı sıra dört sinema filmi ve iki reklam filmi teklifi de aldı. Önce biraz tatil yapmayı planlayan Ecem Erkek’in, sonrasında senaryoları okuyarak, yeni sezon için bir karar vereceği öğrenildi.

Ecem Erkek, Güldür Güldür'e böyle veda etmişti: "Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de 'Güldür Güldür' öyleydi. Harika bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum. Gelecek sezon 'Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir sonraki durakta görüşelim."

http://ankaramasasi.com/haber/962689/ecem-erkeke-12-diziden-teklif
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.