Sincan Belediyesi afet bölgelerinde çalışmaya devam ediyor

Sincan Belediyesi sel felaketinden etkilenen bölgelere destek vermeye devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 12:31
Sincan Belediyesi afet bölgelerinde çalışmaya devam ediyor

Sincan Belediyesi sel afetinden etkilenen kardeşlerinin yanında olmaya devam ediyor. Selden en çok etkilenen Kastamonu’ya 1 damperli kamyon, 1 lowbet, 1 hidrolik kepçe ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 500 gıda kolisi gönderen Sincan Belediyesi, Sinop Ayancık’a da destek için bir su tankeri ve 4 kişilik ekip gönderdi. Bölgeye ulaşan ekipler çalışmalara başladı.

Kastamonulular'dan Sincan Belediyesine teşekkür

Kastamonu’da selin izlerini silmeye çalışan ekipler kapanan köy yollarını açılıyor, nerede bir ihtiyaç varsa oraya koşan Sincan Belediyesinin çalışmaları vatandaşın da takdirini topluyor. Azdavay ilçesine bağlı Gümürtler köyündeki vatandaşlar çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sincan Belediye Başkanımıza buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

"Zor Şartlarda Hizmet Veriyorlar"

Gümürtler köyü muhtarı ise, "Ankara Sincan Belediyesinden afet bölgesine gelmiş olan ekipler burada zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan Beye de vermiş olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunarız." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/962990/sincan-belediyesi-afet-bolgelerinde-calismaya-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.