ABB'den Altındağ'da çay servisi yapıldı iddiasına yalanlama

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ'daki olaylar sırasında mültecilerin evlerine ve iş yerlerine saldıranlara çay servisi yapıldığı iddialarını yalanladı.
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 15:52
ABB'den Altındağ'da çay servisi yapıldı iddiasına yalanlama

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Türkiye gazetesi yazarlarından Fuat Uğur'un gündeme taşıdığı,  Altındağ'daki olaylar sırasında mültecilerin evlerine ve iş yerlerine saldıranlara çay servisi yapıldığı iddiası yalanlandı. 

Saldırıda hayatını kaybeden Emirhan Yalçın'ın evinin önüne belediye tarafından taziye çadırı kurulduğu, çay servisinin de bu alanda yapıldığı belirtildi. 

"Altındağ Belediyesi'nin de ikramı oldu"

Aynı ikramın Altındağ Belediyesince de yapıldığı hatırlatılan açıklamada "İki adet çorba dağıtım aracımız da bölgeye gitmiş, biri yine taziye çadırında, diğeri ise bölgede görev yapan emniyet güçlerimize çorba dağıtımı yapmıştır. Bunun dışında Emniyet Müdürlüğü'nden gelen talep üzerine, olay bölgesinde çıkabilecek olası yangınları önlemek adına İtfaiye Dairemizden 1 tanker ,3 arazöz ,ve 3 ilk müdahale aracı bölgeye sevk edilmiştir." denildi. 

Açıklama şu şekilde devam etti: 

"Bu kirli siyaseti, iftiraları ve mesnetsiz haberleri dikkate almadığımızı ancak kamuoyuna da bu yalanları teşhir etmekten geri kalmayacağımızı bildiriyoruz."

http://ankaramasasi.com/haber/963558/abbden-altindagda-cay-servisi-yapildi-iddiasina-yalanlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.