Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a olay sözler

Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulubün eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında sert açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
01 Eylül 2021, Çarşamba - 09:51
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a olay sözler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın 'Az önce konuştum' programına katıldı. Koç, canlı olarak yayınlanan programda Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında sert ifadeler kullandı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın toplantısında, kendisi ile ilgili, “Bugünden sonra Fenerbahçe’ye verilecek zararların karşısında açıkça kamuoyunu bilgilendireceğiz, gereken neyse onu yapacağız. Bize yalancı diyor. Ben hayatımda bir kere bilinçli yalan söylemedim. Seni affetmem. Seni bu seyirciyle göndereceğim, bunu bil Ali Koç” şeklindeki ifadelerine cevap verdi.

“Er meydanına çıksın”

Fenerbahçe Başkanı, konuşmasında Aziz Yıldırım’ın sözleri ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Pusuda yatan iki ayrı ekip var, bunlardan biri Sayın Aziz Yıldırım'ın ekibi… Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor. Kendisi açık bir şekilde neler beklediğini söyledi. Tribünlere yollatacağım seni dedi. İşler kötü giderse yollanır başkan…

Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor, açık açık söylüyor. Bir nevi darbe bu… Sandık orada, seçimler ortada. Biri başkan olmak istiyorsa sandık orada… Er meydanına çıksın. Çıkacağım desin, yarın genel kurul çağrısı yaparım.”


http://ankaramasasi.com/haber/984794/ali-koctan-aziz-yildirima-olay-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.