Kadınların bütün kıyafetleri uygundur nokta

Ayşe Özek Karasu
|

Kostüm otoritesi İzzet Yıldızhan’ın Amerika’daki ruh ikizi bulundu. Adamın adı Wayne Walker. Ünlü değil, sıradan bir Facebook kullanıcısı ama kadınların nerede ne giymesi gerektiğine dair gizlemediği fikirleri var. Denilebilir ki, bu konuda otorite olduğunu zanneden erkek çok. Kimi sahnedeki donlara takar, kimi sporcunun şortuna kilitlenip diskur çeker. Hatta şort gördü mü tokatlı teyakkuza geçeni bile var.


Ama yargı makamındaki şahsın neden olduğu tepkinin çapı, adamın ünlü olup olmamasını önemsiz kılıyor.


İşte kadın bedenine ayar vermeye kalkışan Wayne Walker bu kategoriye giriyor. Texas A&M Üniversitesi kadın basketbol takımının oyuncu geliştirme koçu Sydney Carter’ın pembe lateks taytına bulaştığı için sosyal medyada büyük gürültü kopuyor.

Koç Carter’ın her maçta saha kenarından post ettiği fotoğraflardan sonuncusunu alıp “Bu bir basketbol koçu için uygun kıyafet midir?” sorusuyla paylaşıyor Walker. Sorudan ziyade yargı var. Belli ki uygunsuz bulmuş. Bir başka erkek kullanıcı Walker’ın paylaşımını alıp “Nesi varmış?” sorusuyla Twitter ortamına taşıyor. Kadir Kaymakçı’nın bana pasladığı tweet’ten bakıyorum, film almış yürümüş.





Devamı için tıklayınız 
http://ankaramasasi.com/makale/52262/kadinlarin-butun-kiyafetleri-uygundur-nokta

Yorumlar (0)