Mansur Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ​"Ben aynı anda sakız çiğnerken bisiklete binebilirim ama belediye başkanlığı yaparken bir başka hedefe odaklanmak gibi bir niyetim yok." diyerek cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına bir kez daha nokta koydu.
Ankara Masası
|
28 Ekim 2021, Perşembe - 16:14
Mansur Yavaş'tan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara, 2. Yüzyıl İçin Yeni Bir Vizyon" toplantısında yabancı basın mensupları, ajansların Türkiye büro şefleri ve 48 ülkenin büyükelçiliklerinin basın ataşesiyle bir araya geldi. 

Programın sonunda bir gazetecinin olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusu üzerine kapıları bir kez daha kapatan Yavaş, "Ben aynı anda sakız çiğnerken bisiklete binebilirim ama belediye başkanlığı yaparken bir başka hedefe odaklanmak gibi bir niyetim yok." dedi.

Yavaş şu yanıtı verdi:

"Başka hedefe odaklanma niyetim yok"

 "Ankara halkı beni Ankara Büyükşehir Belediyesini, Ankara’yı yönetmem için seçti. Ben aynı anda sakız çiğnerken bisiklete binebilirim ama belediye başkanlığı yaparken bir başka hedefe odaklanmak gibi bir niyetim yok. Öncelikli olarak, mutlaka ve mutlaka 6 milyon Ankaralı’ya sorumluluğumu yerine getirerek, onları keyif içinde yaşadıkları bir Ankara, konfor içinde yaşadıkları bir Ankara, aç ve açıkta kimsesi olmayan bir Ankara, zengin bir Ankara vaadimi yerine getirmeye çalışıyorum"

"Anketler bizim dışımızda"

Bu yapılan anketler hep bizim dışımızda yapılıyor. Ve kamuoyundaki Ankara için yapılan hizmetlerden duyulan memnuniyet bir şekilde Türkiye’ye yansıyor. Ben sadece bu nedenle ismimizin ön plana çıktığını düşünüyorum. Türkiye’de ne düşünülüyor diye hiç anket falan yaptırmadım. Dolayısıyla işime odaklanmış bir şekilde hizmet etmeye çalışıyorum ve gerçekten Ankara’daki insanların hizmetlerimizden memnun olmasından ben de son derece memnun oluyorum.




http://ankaramasasi.com/haber/1083508/mansur-yavastan-cumhurbaskanligi-adayligi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.