Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 seçimlerinin kilidi gençlerde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencimiz ilk defa oy kullanacak. Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir." dedi.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2021, Salı - 14:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 seçimlerinin kilidi gençlerde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin hayalleri, beklentileri, düşünceleri, tespit ve teklifleri bizim için hayati önemdedir." dedi.

2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencin ilk defa oy kullanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir. Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, TEKNOFEST kuşağıdır. Biz gençleri harflerle, kuşaklarla bölmüyoruz, A'sından Z'sine hepsini de kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalışmalarla bütünleştiriyoruz."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında kullandığı ifadelere de tepki gösteren Erdoğan,   İYİ Parti'nin başındaki kadın nasıl küfrediyor? Söylemek istemezdim ama söyleyeceğim parlamento çatısı altında 'Yavşaklar' diyecek kadar ileri gidebilen bir kadın. Bunda ne edep ne adap var. Ne olacak? Başkanı bu şekilde küfrederse onun milletvekili ondan farklı olur mu? Sen bir kadınsın bir kadın nasıl oluyor da bu şekilde küfrediyor? Bunların suyu kaynadı. Bunların suyunu tam manasıyla kaynatmaya var mıyız? İnşallah Haziran 2023'te bu kazanı kaynatalım ve bunların işini bitirelim.'' dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1121152/cumhurbaskani-erdogan-2023-secimlerinin-kilidi-genclerde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.