Beşiktaş - Giresunspor maçı saat kaçta? İşte muhtemel kadro bilgileri...

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında GZT Giresunspor'u konuk edecek. Peki Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11 ve son gelişmeler haberimizde.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2021, Cumartesi - 12:53
Beşiktaş - Giresunspor maçı saat kaçta? İşte muhtemel kadro bilgileri...

Süper Lİg'in 14. haftasında Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-1 yenilen siyah-beyazlı ekipte ligde de işler yolunda gitmiyor. Yeniden çıkış yaparak zirveye ortak olma planları yapan siyah-beyazlı ekip, kötü gidişe Giresunspor karşısında son vermeye çalışacak.

Ligde üst üste 3 mağlubiyet

Ligde son galibiyetini 10. haftadaki derbi maçta Galatasaray'a karşı alan Beşiktaş'ta daha sonra oynadığı 3 karşılaşmada galibiyete hasret kaldı.

Siyah-beyazlı ekip derbinin ardından Atakaş Hatayspor'a 1-0, Trabzonspor'a 2-1 ve Aytemiz Alanyaspor'a da 2-0 yenilerek yıllar sonra ligde ilk kez üst üste 3 maçtan puansız döndü ve zirveyle puan farkının açılmasını engelleyemedi.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Necip, Umut, Josef, Ghezzal, Pjanic, N'Koudou, Larin, Batshuayi.

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz, Serginho, Flavio, Traore, Diabate, Champnes Doukara.

Beşiktaş-Giresunspor maçı saat kaçta?

Vodafone Park'ta bugün saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadele  beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

http://ankaramasasi.com/haber/1143140/besiktas-giresunspor-maci-saat-kacta-iste-muhtemel-kadro-bilgileri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.