Ankara'da kaza! O anlar kamerada

Ankara'da aracının kontrolünü kaybeden bir sürücü bir firmaya ait park halindeki başka bir araca çarptı. Kaza da 1 kişi yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Ecem Çetin
|
07 Ocak 2022, Cuma - 16:05
Ankara'da kaza! O anlar kamerada

Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 06 BPL 905 plakalı aracın sürücüsü, cadde üzerindeki yolda bulunan kasisten geçtiği esnada aracının kontrolünü kaybetti. 

Savrulan araç, bir firmaya ait park halindeki başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen araç, devrilerek durabilirken, park halindeki araçta da maddi hasar meydana geldi. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsünün hafif yaralandığı kaza anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı

Olayla ilgili inceleme başlattı.

Esnaf Halil İbrahim Aksoy, kazada yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını söyleyerek, "Kaza sabah 8 buçuk sularında oldu. Bir ses geldi. Baktığımda bizim şirket arabasına vurmuşlardı. Arkadaşlarıma bağırdım koşun diye. Döndüğümde bizim araca vuran araba ters dönmüştü. Aşağıya koşarak indiğimde zaten bütün insanlar buradaydı. Ters dönen arabada kadının emniyet kemeri takılıydı. Diğer kapıyı açtık ve kadını çıkardık. 'Bir şeyiniz var mı?' diye sorduğumuzda ‘Yok’ dedi. Konuşuyordu ve bilinci yerindeydi. Sadece elinde ufak sıyrıklar vardı, bunun dışında bir şeyi yoktu. Düz yolda gelirken bir anda sağa dönüyor ve bizim arabaya vuruyor. Ardından 112’yi aradık. Ambulans ve trafik ekipleri geldi. Ambulansla beraber kadına ilk müdahale yapıldı. Daha sonra hastaneye götürüldü. Kaza sonrası panik halindeydik. Herkes kadını oturduğu yerden çıkartmaya çalışıyordu. Ben de diğer kapıyı güçlükle açtım ve sakin olmasını söyledim. Emniyet kemerini söktüm ve yavaşça çektim. Buraya getirdim ve elini yüzünü yıkadım" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1227073/ankarada-kaza-o-anlar-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.