Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na "Mantıksızlık bu" eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, elektrik faturamı ödemeyeceğim diyen CHP Liderinin danışmanları ve çalıştığı ajansın dolduruşuna geldiğini söyledi.
Ankara Masası
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 21:42
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na "Mantıksızlık bu" eleştirisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek canlı yayında Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Gökçek, fiyatların yüksekliğini gerekçe göstererek " Faturamı ödemeyeceğim" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun danışmanları ve gündem peşindeki ajansı ne derse yaptığını öne sürdü.

" Öyle bir Anayasal hak olur mu? O zaman bütün vergileri vermeyelim. Çankaya Belediyesi emlak vergilerini yüksek alıyor o zaman vermeyelim. Olur mu?" diyen Gökçek şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu dolduruşa geliyor"

   "Mantıksızlık. Şimdi bunun danışmanları var, ajansları var. Otuyorlar diyorlar ki 'Nasıl gündem yapalım, şöyle yaparsak gündem olur' Bunun da kafası çalışmıyor mu konuda alınmasın darılmasın ama. Dolduruşa geliyor bu parayı vermeyelim." 

" Bir muhalefet liderine yakışır mı?"

"O zaman İstanbul'da doğalgaz dağıtılıyor, İGDAŞ satıyor yüzde 27 kar koyuyor. Devletten aldığı doğalgazın üzerine yüzde 27 kar koyuyor. Tevfik bey çıktı yüzde 27 indir aşağıya' dedi. İndirdiler mi? indirmediler. Niye fedakarlık yapmıyorsun? Hadi İstanbul halkı doğalgaz pahalı diye ödemesin. Mantık mı bu? Bir muhalefet liderine yakışır mı?"

"Program yapsam Kılıçdaroğlu kendi kitlesi önünde sıfır olur"

"Bu siyaset çok büyük kalibrede Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük geliyor. Ben bir gün program yapsam Kılıçdaroğlu'yla inan o programdan sonra kendi kitlesinin önüne şerefimi temin ediyorum sıfır olur."

http://ankaramasasi.com/haber/1314537/gokcekten-kilicdarogluna-mantiksizlik-bu-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.