AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ABB'yi hedef aldı

Hakan Han Özcan, "Belediyecilikte sabıkalı ve beceriksiz CHP yönetimine rağmen Başkentimizin umudu ve gücü olmaya devam ediyoruz" dedi.
Zeliha Demirci
|
03 Mart 2022, Perşembe - 20:40
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ABB'yi hedef aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ATO Congresium'da AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda kürsüye çıkan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Gönüldaşlarımızla 2023 zaferine hazır olarak huzurlarınızdayız" diyerek sözlerine başladı.

"Beceriksiz CHP yönetimine rağmen..."

Ankara Büyükşehir Belediyesini hedef alan Özcan, "Belediyecilikte sabıkalı ve beceriksiz CHP yönetimine rağmen çok şükür ki; hükümetimizin yatırımlarıyla ve ilçe belediyelerimizin çalışmalarıyla hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye; ulaşım, sağlık, spor, çevre, eğitim konularında Nallıhan'dan Evren'ine çevre ilçelerimiz dahil, doğalgazından enerji yatırımlarına Başkentimizin umudu ve gücü olmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ecdadından aldığı mirası 2053'e ve 2071'e taşımaya hazır"

"Buradaki herkes tıpkı Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da olduğu gibi bayrağı indirmemek ve ezanı dindirmemek için canını vermeye hazır" diyen Özcan sözlerini şöyle sürdürdü: "Her hafta açılışını yaptığımız onlarca yatırım ve hizmetle 'Yaparsa AK Parti yapar' diyenlerin, size (Cumhurbaşkanı Erdoğan) olan teveccühlerine övgü ve dualarına bizzat şahit oluyoruz. Bu desteğin ve güvenin neticesinde 84 bin yeni üyeyle bir rekora imza atarak; Başkentimizin gönüllerine hak sevdamızı yazdık. Daha çok çalışıp daha çok ter dökeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım; buradaki herkes tıpkı Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'da olduğu gibi bayrağı indirmemek ve ezanı dindirmemek için canını vermeye hazır. Ecdadından aldığı mirası 2053'e ve 2071'e taşımaya hazır. Buradaki herkes; mazlum milletlerin gözyaşlarını silmeye, vicdanın ve merhametin sesi olmaya hazır. Buradaki herkes; kaos senaryoları, darbe tehditleri ile parmak sallayanlara, masa başında milli iradeyi yok sayarak eski Türkiye özlemleri kuranlara, vesayet özlemleri ile yanıp tutuşanlara, tek dertleri Sayın Cumhurbaşkanımız olanlara gereken cevabı vermeye hazır. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var."


http://ankaramasasi.com/haber/1334638/ak-parti-ankara-il-baskani-hakan-han-ozcan-abbyi-hedef-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.