Ertan Işık'tan Murat Köse'ye yanıt: Sizin zengin ettiklerinizi açıklayacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin Ertan Işık'ı hedef alarak söylediği 'Mansur Yavaş'ın kabilesi' sözlerine CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık tepki gösterdi. ​Işık," Bizim konuşmamızı istemiyorlar. Ben bütün Ankaralıların huzurunda söz veriyorum hiç kaçmayıp daha da ileri gideceğim. Biz sizin zengin ettiklerinizi açıklayacağız onu da Ankaralılar duyacaklar. " dedi.
Büşra Bayrak
|
10 Mart 2022, Perşembe - 19:53
Ertan Işık'tan Murat Köse'ye yanıt:  Sizin zengin ettiklerinizi açıklayacağız

CHP Etimesgut Meclis Üyesi Ertan Işık, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada  'Mansur Yavaş bu meclise yakışmıyor, iyi ki meclise katılmıyor' sözlerine 'Mansur Yavaş'ın kabilesi' ifadeleriyle tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye yanıt verdi.  

CHP'li Işık, Köse'nin konuşma yapmak yerine hakaret ettiğini belirterek," ‘Kabile yönetimi’dedi. Kabile bizim bildiğimiz ilkel bir toplumlarda olan, aklını kiraya vermiş olan insanların yaşam biçimidir. Benim öyle bir şeyim olsaydı Allah’a hamd olsun 15 yaşında ne düşünüyorsam 60 yaşında da aynı düşünen, aklını hiç kimseye kiraya vermeyen  biriyim. Aklımı kiraya verseydim Pensilvanya’ya sevgili dolu bağlılıklarımı bildiren tweetler atar, bağlılıklarımı bildirirdim. Bu kabile üyesi olacak arkadalar gibi umreye gider gibi Pensilvanya’ya terörist başının yanına ziyarete giderdim. Bizim mazimizde de geçmişimizde de böyle bir şey yok." dedi.

" Biz sizin zengin ettiklerinizi açıklayacağız"

Sözlerinde Büyükşehir Belediye Meclisini kastetmediğinin altını çizen Işık,"Her zaman söyledim bu belediye meclisinin büyük çoğunluğu sağ duyulu, iyi arkadaşlar. Ben sözümün arkasındayım 3-4 tane arkadaş her zaman çıktığında provakasyon, germe, mecliste insanlara hakaret ediyor. Bu mecliste Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir büyükşehir belediye başkanına artist, zübük, yalancı gibi sözleri denmiştir. Benim söylediğim şu; böyle bir üslubun içerisinde, böyle bir seviyenin içerisinde ben olmasını arzu etmiyorum dedim. Sözümün de arkasındayım. Bu arkadaşların bizden rahatsız olmasının sebebi gayet açık. Bizim konuştuklarımızı konuşmamızı istemiyorlar. Ben bütün Ankaralıların huzurunda söz veriyorum hiç kaçmayıp daha da ileri gideceğim. Biz sizin zengin ettiklerinizi açıklayacağız onu da Ankaralılar duyacaklar. Tekrar ediyorum bu mecliste 3-5 kişi hariç tüm meclis üyelerimiz saygı değer insanlardır." ifadelerini kullandı. 

http://ankaramasasi.com/haber/1355198/ertan-isiktan-murat-koseye-yanit-sizin-zengin-ettiklerinizi-aciklayacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.