Kerem Aktürkoğlu’na Fransız kancası

Galatasaray'da bu sezona damga vuran isim olan Kerem Aktürkoğlu, Fransızların iştahını kabarttı.​Son derbide Beşiktaş’a 2 gol birden atan Kerem, Fransız scout ekibini adeta mest etti.​Başarılı oyun sonrası Fransızların Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtığı belirtiliyor.
Ankara Masası
|
16 Mart 2022, Çarşamba - 12:50
Kerem Aktürkoğlu’na Fransız kancası


Galatasaray, Katalan devi Barcelona’ya UEFA Avrupa Ligi ilk maçında kalesini kapattı ve 0-0’lık beraberelikle döndü.

Hemen arkasından derbi maçında Beşiktaş’ı 2 golle geçti.

Barcelona önündeki oyunuyla beğeni toplayan Kerem Aktürkoğlu siyah beyazlılara ise 2 gol atarak yıldızlaştı.

Bir süredir Kerem Aktürkoğlu’nu yakın takibe alan Fransızlar

Taraftar Barcelona maçında tribünleri dolduracak

UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir şekilde ilerleyen Galatasaray, perşembe günü evinde Barcelona'yı konuk edecek. Dolu tribünlere karşı oynayacak olan Galatasaray'da tüm camia bu maça odaklanmış durumda.

Fransızlar Galatasaray’ın prensini alıyor

Galatasaray'da bu sezona damga vuran isim olan Kerem Aktürkoğlu derbide 2 gol atarak kendisini izlemeye gelen scoutları resmen büyüledi. Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya gitmesi bekleniyor.

Lyon scoutları Kerem Aktürkoğlu’na hayran kaldı

Beşiktaşlı Ersin ve Rıdvan'ı izlemeye derbiye gelen Lyon cephesi, Kerem Aktürkoğlu'na hayran kaldı. Bu sezonki çıkışı ile Avrupa'nın devlerinin radarına giren genç oyuncu, Nou Camp'taki performansı ile de seviye atladı.

Transferin ilk sırasında Kerem var

Lyon'un Scout Şefi Bruno Cheyrou, önceki gün NEF Stadı'ndaki derbide Kerem'i izlerken kulübe verdiği raporda oyuncuyu transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

İki gol attığı Beşiktaş derbisinin ardından "Lyon'un izlemesi güzel bir şey ancak benim işim sahada. Galatasaray'a faydalı olmak istiyorum. Transfer tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum" diyen Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılı yönetim tok satıcıyı oynuyor.

Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtılar

Rıdvan Yılmaz'ı çok beğenen ve 3 milyon Euro bütçe ayıran Fransızlar, Kerem için ise 12 milyon Euro'ya kadar çıkacak.

Galatasaray cephesi Kerem için rekor teklif bekliyor

23 yaşındaki milli yıldız için 25 milyon Euro'nun altında gelecek teklifler değerlendirilmeye alınmayacak. 11 gol-9 asistle Aslan'ın yükünü çeken Kerem'den rekor bonservis bekleniyor.

Barcelona maçı için boş koltuk kalmadı

Sezon başında satılan kombinelerin ardından yönetim geçtiğimiz günlerde 6 maçlık kombine çıkarırken büyük ilgi olmuştu. Barcelona mücadelesi için satışa çıkan az sayıdaki bilet ise saniyeler içinde tükendi. Satışın yapıldığı site kilitlenirken yönetim, karaborsanın önüne geçmek için bilet devrinin yasaklandığını açıkladı.

“Premier Lig'den teklifler var”

G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün, İspanyol gazetesi Sport'a açıklamalarda bulunurken Torrent tercihlerinden Kerem'in durumuna kadar pek çok soruya yanıt verdi.

İspanyol teknik adamın Barcelona'yı çok iyi analiz ettiğini belirten Gün, şunları söyledi: "Domenec Torrent, Barcelona'yı çok iyi, derinlemesine inceledi. Biz normalde beraberlik kutlamayı sevmeyiz, çünkü bu bizim DNA'mızda yok ama çok iyi bir sonuçtu. Kerem çok iyi bir sezon geçirdi ve en iyi oyuncularımızdan biri oldu. Çok genç, gelişmekte olan bir oyuncu ve birçok kulüpten ona çok ilgi olduğunu biliyoruz. Ama uzun vadeli bir sözleşme imzaladık ve göreceğiz. Şimdilik çok erken ama iki Premier Lig takımı ve bazı La Liga ekipleri şimdiden ilgilerini dile getirdi."

Kaynak: Sabah


http://ankaramasasi.com/haber/1367525/kerem-akturkogluna-fransiz-kancasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.